Cu fiecare serviciu dezvoltat, am reuşit să creăm un sistem complet şi complex care satisface toate exigenţele actuale ale transportului de combustibili pe căi navigabile.

 

Servicii

Grupul Beo Trade Com – Loratel Holdings Ltd oferă următoarele servicii:

Lista Navelor

Toate navele sunt certificate EBIS.

Terminalul petrolier

Terminalul petrolier se află la Turnu Severin şi deţine certificatul de conformitate din partea Autorității Navale Române. Pentru procesul de încărcare, a fost construită o rampă de încărcare din navele fluviale în vagoane-cisternă.

Ambele construcții dispun de sisteme de protecţie pentru a evita degajarea de vapori şi poluarea mediului înconjurător. Pompele pentru transvazare sunt prevăzute cu sisteme de automatizare în cazul unor disfuncţii pentru a minimiza riscurile poluării.

Sistemele de încărcare/descărcare de produse petroliere încărcate, între rampa betonată şi pontonul de acostare a navelor fluviale, sunt etanşe pentru a permite operarea în condiţii de siguranţă din punct de vedere al limitării emisiilor de compuşi organici volatili rezultați în urma operațiunilor efectuate.

Staţia PECO

şi Clubul Yachting

Societatea Beo Trade Com SRL deține în incinta terminalului petrolier Drobeta Turnu Severin o staţie de distribuție carburanți, amplasată pe o construcţie plutitoare (tanc-depozit).

Aceasta este compusă din două rezervoare, cu o capacitate totală de 11.242 litri, pentru depozitarea benzinelor.

STAȚIE BUNKER
La km 931 + 800 pe Dunăre, Beo Trade operează o stație de alimentare cu combustibil a navelor fluviale 24h/24h, 7 zile pe saptămână. Compania ofera motorină navală de cea mai bună calitate cât și servicii : alimentare cu apă potabilă uleiuri, unsori, parâme și alte accesorii pentru nave